Titanfall 2 Uzun Zaman Sonra Sürpriz Bir Güncelleme Aldı

Geliştirici Respawn Entertainment sessiz sedasız bir şekilde sevilen birinci şahıs nişancı oyunu Titanfall 2 için uzun bir aradan sonra güncelleme sunarak oyunun hayranlarını serinin geleceği hakkında ümitlendirdi.

İlk olarak, PC Gamer tarafından bildirildiği üzere Respawn Entertainment, 2016 yılında piyasaya sürülen ve 7 yaşında olan Titanfall 2 için oyunla ilgili uzun süredir devam eden bazı çok oyunculu ve eşleştirme sorunlarını gideren bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, çok oyunculu bir maç ararken birçok oyuncunun bağlantısını kesen bir sorunu çözdü. Ayrıca oyunun öne çıkan oynatma listesi rotasyonu da uzun bir aradan sonra güncellendi. Bu gelişmenin ardından oyunun çevrimiçi oyuncu sayısında büyük bir artış oldu.

Ek olarak, Respawn Entertainment’ın oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends için de başka bir güncelleme yayınlandı. Oyunun Harbingers Koleksiyon Etkinliği’nin resmi yama notlarında ise şu ifadeler dikkat çekti: “Gelen İletim…. Konu: Nessie…. 1394521200, 1477638000, 1549267200”

PC Gamer, birçok kişinin bu sayıların aslında Titanfall, Titanfall 2 ve Apex Legends’ın çıkış tarihlerine ilişkin Unix zaman damgaları olduğunu anladığını söylüyor.

Öte yandan Respawn Entertainment, 2019 yılında Apex Legends ve Titanfall oyunlarının aynı evrende geçmesine rağmen gelecekteki Titanfall oyunlarını Apex Legends güncellemeleri lehine yapma planlarını ertelediğini duyurmuştu.

Titanfall 3 mü Geliyor?

Duyurunun üzerinden dört yıldan fazla zaman geçti ve Titanfall 2’nin eşleştirme düzeltmesi ile birlikte Apex Legends yama notlarının şifrelerine ilişkin haberler, insanları yakın gelecekte Titanfall ile ilgili bir tür duyuru alabileceğimize inandırıyor. Bu bir Titanfall 3 mü yoksa Apex Legends için Titanfall tabanlı bir güncelleme mi olacak tabii ki merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort